Explore. Wander. Disapper.
FEEL MORE THAN HOME

Mustang Hotel

Our facilities and 24 hours staff, provides you of all the necessary conditions and services to enable tranquility and relaxation.

The bar

Our bar of an easy and transparent design allows relaxing light in and helps our guests wake up in the morning.

Our position

Mustang Hotel is located in a very quiet area. Just 4km from the center, avoiding all the daily noise of the city.

Contact us

For any question, please feel free to contact us at any moment you prefer. We welcome you!

  • Po kerkoni dhoma moderne dhe komode, me te gjitha kushtet me bashkohore. Nje restorant me gatime cilesore dhe nje menu te pasur?
Te gjitha keto i gjeni vetem te Hotel Mustang 😍😍 #hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles
  • Kënaqësia juaj, detyrimi ynë!
Hotel Mustang ju ofron ate cfare ju deshironi .Ju prenontoni tani dhe ne ju garantojme cilesine, pastertine, komoditetin.
Gjithashtu dhe kuzhinen nga me cilesoret ne vend.
Ju mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit, te prenontoni ne booking dhe websiten tone

#visitalbania 
#hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles #visitalbania #albania #tirana
  • Nuk keni menduar ende si ta suprizoni gruan tuaj për festën e 8 Marsit?
Atëherë zgjidhja për ju është Hotel Mustang. 
Dhomë të dekoruar dhe ambient shumë komod. 
Dekori plus shishja e shampanjës për vetëm 4000 lekë. 
Mund të na gjeni kontaktoni në numrin e telefonit 0682024434, ose mesazh në Instagram dhe Facebook.
.
.
.
#hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles #visitalbania #albania #tirana
  • Shume afer tiranes ne ju ofrojme qetesine, reahtine dhe komoditetin ne hotelin tone .Gjithashtu ju servirim dhe gatimet me te Mira te shefit te kuzhines .
Kaloni nga ne dhe do te shijoni luksin dhe rehatine.

#hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles #visitalbania #albania #tirana
  • Po kerkoni dhoma moderne dhe komode, me te gjitha kushtet me bashkohore. Nje restorant me gatime cilesore dhe nje menu te pasur?
Te gjitha keto i gjeni vetem te Hotel Mustang 😍😍 #hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles
  • Tashme na gjeni edhe ne Airbnb!! Tek ne do te gjeni gatime tradicionale Amerikane, specialitetet e zones dhe pije tradicionale Shqipetare. Ju mirepresim !😍😍 #hotels #hotel #travel #hospitality #luxury #hotellife #hotelroom #restaurant #luxuryhotel #hotelier #luxuryhotels #food #restaurants #hoteles